KRONIKA

Už dávno nevedeme klasickou, ručně psanou oddílovou kroniku. Na místo toho zaznamenáváme své zážitky a příběhy příležitostně do oddílového časopisu ŠESTÁK a pravidelněji na tento web či do naší VIDEOKRONIKY.

149

 

Níže jsou alespoň některé akce (článečky o akcích), které jsme podnikli a podařilo se je zaznamenat do naší kroniky na tomto webu – přejeme příjemné listování v cca 460 akcích : -)

Co tomu všemu předcházelo?

  • 21.ledna 2006 – Oficiální Ustanovující schůzka (v rámci IX.Skautského plesu na vsetínském zámku). Je nás registrováno 9 – to na založení OS klubu stačí : -)
  • 8.ledna 2006 – Na střediskové radě oznámeno, že se pro rok 2006 bude na našem středisku registrovat další OS klub k stávajícím – 36.Portáši (+1.OS Tůlavé Papuče), 2.OS Blackbirds. Deklarováno, že se (podobně jako Tůlavé papuče, nebudeme vměšovat do záležitostí střediska a vzdáváme se hlasování ve věcech týkajících se dětských oddílů).
  • 5.ledna 2006 – Při schůzce s vedením ŠESTKY oznámil Dazul, že se pokouší dát dohromady OS alternativu k stávajícímu oddílu.
  • 31.prosince 2005 – Na silvestrovské Bařince už je jasné, že nás v OS klubu bude minimálně 6.
  • 22.prosince 2005 – Radek s Dazulem se domlouvají na vzniku samostatného OS seskupení mimo ŠESTKU. Tipují se osoby, které by se mohly oslovit (ty, které se v ŠESTCE v minulém roce neregistrovaly + „přestárlí“ roveři). Ti, kteří jsou aktivní v oddíle záměrně neoslovujeme, abychom nebourali fungující systém.

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *