Úspěšný víkend

(Dazul) Víkend 26.-28.4.2024 byl pro 6.K velmi významný, protože se v neděli odpoledne vrátili ze svých kursů Pepa (vůdcovský kurs JASAN) a Lenička (čekatelský kurs TOBOGÁN) – oba s právoplatnými dekrety! Velkou radost měli nejen oni, ale i my (old)skauti ze 6.OS : -) Oběma gratulujeme a držíme palce na dlouhé oddílové stezce.

Pepa se podělil o foto svého VŮDCOVSKÉHO DEKRETU a Lenička srhnula své pocity alespoň do pár řádek (fotky vypůjčeny z facebooku ČK Tobogán).

 

(Lenička – 6.K) Ahoj, tak mám za sebou zrychlený Čekatelský kurz. Docela jsem se bála jak moc náročné to bude. A náročné to opravdu bylo. Občas bylo vše hektické i nelehké zvládnout a splnit zadané úkoly, ale když byl jakýkoliv problém, tak jsem napsala svému patronovi (byl to instruktor čekatelského kursu TOBOGÁN, se kterým jsem byla ve spojení mezi společnými víkendy). Instruktoři byli opravdu vstřícní a měli s námi velkou trpělivost.

Účastníci kursu byli taky moc fajn. Poznala jsem tam skauty a skautky skoro z celé České republiky. Všichni jsme byli v podobném věku, takže jsme si dobře rozuměli.

Jídlo bylo fakt luxusní. Vařili tam samé mňamky, takže si stěžovat rozhodně nemůžu. Měli jsme tam servistým i na vaření, takže to bylo opravdu super. A když jsme měli hlad i po společném jídle, tak nám dali k dispozici rohlíky a pomazánky, a my se mohli dojíst i pak.

Za mně byl ten „Čekatelský kurz Tobogán“ opravdu hodně super. Instruktoři jsou opravdu moc hodní a ochotní nám pomoct, když nám něco úplně nešlo. Jsem hodně spokojená, že jsem měla možnost poznat skauty a skautky, se kterými jsem se na kursu potkala. 

A chtěla bych taky poděkovat našemu vsetínskému skautskému středisku, že mi umožnilo na ČK Tobogán jet.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *