by
on
under
Permalink

Vyšlo úplně první číslo MINIŠESTÁKA

(Dazul) K oddílovému časopisu ŠESTÁK, který vychází od března roku 2000 (tedy skoro už 20 let), přibyl dnes jeho malý bratříček MINIŠESTÁK. Irča v jeho úvodu píše:

Protože máme potřebu Vám, rodičům Světlušek, Vlčat a Benjamínků, sdělovat více informací písemně a v předstihu, a oddílový časopis Šesták nevychází dostatečně často a pravidelně, rozhodli jsme se vydávat MiniŠesták. Vycházet by měl pravidelně na každou poslední schůzku v měsíci. Náplní budou především informace o tom, co proběhlo, co chystáme a fotky z našich akcí. Taky časem i příspěvky dětí, menší mohou kreslit, starší i psát. Pokud nám pomůžete je k tomu „donutit,“ bude časopis mnohem zajímavější a pestřejší : -). Také to bude taková malá kronika naší činnosti. Přispět můžete i Vy, rodiče, svým pohledem či připomínkami, nebo návrhem na zlepšení : -)

Jak je z předchozích řádků patrno, MINIŠESTÁK samozřejmě cílí i na rodiče našich nejmenších : -) Ale mohl by být mimo ŠESTÁKA, KRONIKY a VIDEOKRONIKY dalším střípkem v mozaice zobrazující pro budoucnost pestrou činnost ŠESTKY v celé její šíři. Kikině, Hanny, Irči a Terezce za to patří velký dík! Takovýchto „oddílových“ časopisů zaměřených specielně na nejmenší asi není v republice mnoho : -)

ŠESTÁK byl na této stránce v elektronické podobě přístupný pouhých 5 hodin (za tu dobu si jej stihli prohlédnout přesně 3 lidi) – dostal jsem příkaz jej znepřístupnit „… stáhni s tama celý MINIŠESTÁK. Nestojí mi za to se dostat do problémů se zveřejňováním fotek ….“. Připadám si opět jako před 30 lety : -( Z mé strany bez dalšího komentáře.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *