Vychází oddílový časopis ŠESTÁK číslo 138

(Dazul) Právě se tiskne 138. číslo časopisu 6.koedukovaného oddílu a 6.oldskautského klubu – ŠESTÁK. Je to nejdéle vycházející časopis v rámci vsetínského skautského střediska! Dlouhé roky platilo, že nejdéle vycházející časopis vsetínského  střediska byl „roverský“ STOUPA HLÁSÍ, který vycházel v letech 1992-2007. Bylo vydáno 133 normálních čísel a minimálně 4 speciály. ŠESTÁK sice začal vycházet až v roce 2000, ale zato vychází pořád. Už bylo vydáno (včetně tohoto čísla) 138 „řádných“ čísel a minimálně 5 speciálů. Sečteno a podtrženo – STOUPA HLÁSÍ vycházel 15 let a zůstalo po něm minimálně 137 normálnícj i speciálních čísel, ŠESTÁK vychází už 17 let a existuje minimálně 143 běžných i speciálních čísel. Náš ŠESTÁK je tak nejdéle vycházející (oddílový) časopis na našem středisku :-)

Dnešní 138. číslo má 16 stran a mimo fotografií a článků z (MEZINÁRODNÍHO) BOJE DRUŽIN V PŮCHOVĚ, adrenalinového sjíždění BYSTŘICE a FINSKÉ STEZKY, je jako vždy na poslední straně aktualizovaný plán akcí. Nechybí tradiční stránka ODDÍLOVÁ RADA, MILÍ RODIČOVÉ (tentokrát s důležitými informecemi k táboru – táboří se o 3 km výše) i tři strany rubriky 100 KNIH, KTERÉ MUSÍŠ PŘEČÍST NEŽ ZESTÁRNEŠ.

Na ŠESTÁKU číslo 138 se podíleli: Ernest Thompson Seton, Dita, David, Rex, Liška, Marťa, Bobina (foto), Jaxa (foto), Fanta (foto) a Dazul.

ŠESTÁK bude v papírové podobě k dispozici dnes odpoledne (tiskne se opět 50 výtisků), ale ty jsi jej můžeš stáhnout do svého pc, notebooku, tabletu či mobilu už nyní – kliknutím na titulní stranu:

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *