Videoklip

Tato stránka webu byla původně uzavřená pro veřejnost a přístup na ni měli pouze ti, kteří se podíleli na netradičním dárku, který měl Zet dostat při rodinné oslavě svých 84. narozenin. Byly zde průběžně zpřístupněny jednotlivé verze videoklipu, tak jak se jej dařilo podle připomínek stříhat = zkracovat. Poslední (7.) verze videoklipu je na DVD, které putovalo do Liberce.

Ne všichni se mohli na přípravě klipu či „vzkazů“ podílet a bylo jim líto, že videoklip nemohli vidět. Proto jej nyní umožňujeme shlédnout všem.

Písnička je součástí projektu Dobře utajené písně. Scénář videoklipu připravil Michálek (vsetínská TROJKA), učinkují kresby Gustava Kruma, Bohumila Konečného, Marko Čermáka. Hraje Broňa (BVÚ), Jaxík a Rex (kateřinická ŠESTKA) + kompars ze ŠESTKY.

Videoklip byl natáčen v obecní knihovně Kateřinice a v Dětském bezbariérovém centru Březiny v Kateřinicích.

Zpívá Kikina (ŠESTKA, OLDSKAUTI), Dazul (ŠESTKA, OLDSKAUTI), recitativ nahrál Pajtáš (TROJKA, TŮLAVÉ PAPUČE). V písničce jsou použity útržky z rozhovoru s Milošem Zapletalem – Zetem. Mastering písničky udělal Kwak – Honza Žamboch (LIŠÁCI). Obal na DVD vytvořil Miris (ŠESTKA, OLDSKAUTI).

ZETOVI - obal DVDFinální podobu dvanáctistránkových „vkazů“ Zetovi (vzkazy byly vloženy do obalu DVD s videoklipem)  si můžeš přečíst Zetovi – vzkazy – 2014 >>>

DVD_ZET

Text písničky je na webu Dobře utajených písní >>>  Samotnou písničku si můžeš stáhnout v mp3 >>>

14.1.2014 –  mail od Zeta:  „… (v životě jsem žádný klip neviděl, jen o nich slýchám) a vymáháním příspěvků od lidiček do knížečky napsané ve stylu, v jakém se ve středověku psaly životopisy svatých (hodně dobrých výmyslů) ….“

 

 

One comment to “Videoklip”
One comment to “Videoklip”
  1. Poděkování Milošovi Zapletalovi Zet.
    Prosím, pokud máte kontakt na pana Miloše Zapletala předejte mu mé poděkování za knihy, které napsal.
    Konkrétně již několik dní přežívám noci jen díky jeho knize Sedmička, mnám ji načtenou amatérským načítačem, takže ji nečtu, ale poslouchám.
    Moc mi pomohla, když jsem se vypořádávala s covidem.
    Četla jsem ji již před mnoha lety, znám i encyklopedie her a jiné knihy. Ale teď jsem se k ní vrátila.
    Chtěla bych, aby pan Zapletal věděl, že svými knihami i nadále pomáhá, možná trochu netradičně …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *