28.5.2016 – Aquazorbing v DBCB

(JIrka P.) Aqoazorbing je kolo ve kterém když si vlezeš tak tam máš na 10-20minut kyslíku. Taky se tam vůbec nedá chodit, protože uděláš krok a si “ve vodě“. A takhle jsi si to užíval těch 10-20 minut  – a výsledek bylo – zpocení. Skuste si to a uvidíte, že v tom nejde chodit :-(

11(Dazul) Osobně jsem zkoušel „aquazorbing“ prvně, přesto že někteří šestkaři na kterémsi puťáku před lety tuhle novotu otestovali. Ve třech koulích tehdy do sebe zkoušeli narážet, přetlačovat se i závodit kdo dál dojde. Jenže já s nimi tehdy nebyl :-(

Nejde-li Mohamed k hoře, musí hora za Mohamedem. A tak jsme sobotní podvečer namazali gelem T-ZIP velké průhledné koule a zeleným rukávcem foukali dovnitř několik m3 vzduchu, dokud se koule nenafoukla.

10Měl jsem tu čest si nový střediskový aquazorbing vyzkoušet jako první. Na oplátku jsem se snažil vše zdokumentovat – viz necenzorované video níže.

Na reklamních fotografiích aquazorbingu, které jsem měl možnost shlédnout, vypadá vše rozhodně jednodušeji. Už dlouho jsem si nepřipadal jako totálni nemehlo a neschopník :-)

A ještě pár foteček:

One comment to “28.5.2016 – Aquazorbing v DBCB”
One comment to “28.5.2016 – Aquazorbing v DBCB”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *